Welkom

Akahoi!

We hebben het nieuwe jaar goed ingezet met de oudervergadering, en ook de komende weken staat er veel leuks op de planning! Zaterdag 21 januari en 4 februari spelen we naar goede gewoonte weer de zotste spelletjes in tak. In deze periode kan het zijn dat je bezoek krijgt van enkele verdachte individuen. Vrees niet! Het is gewoon de leiding die heel lief komt vragen of jullie mee gaan op weekend van vrijdag 17 tot zondag 19 februari. En uiteraard zeggen jullie allemaal volmondig: jaaaaaaaaaaaa!

Akagroetjes

de Leiding

Leiding gezocht!

WE WANT YOU TO BE OUR NEW LEADER!!

Al 14 jaar lang lopen er bij Akabe Albatros knotsgekke, geweldige superhelden rond. Zij zijn beter bekend als ‘de leiding’. Af en toe wat onnozel of overactief, maar ook verantwoordelijk en superlief! Om er voor te zorgen dat we leuke activiteiten voor zo veel mogelijk kindjes kunnen blijven doen, hebben we jou nodig!

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met ons (leiding@akabe-albatros.be). Ervaring met kinderen met een beperking is niet nodig, al doende leer je. Zin voor avontuur en uitdaging en een goede portie inzet en motivatie zijn veel belangrijker!

Twijfel je nog? Kijk onze site eens door en kom meer te weten over onze geweldige groep. Als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Leiding worden? Gewoon doen!