Welkomstwoord

Hoi Hoi Hoi,

Hupla! De volgende Akabe vergadering komt er aan! Op zaterdag 30 mei, zien we jullie graag talrijk, zoals gewoonlijk aan ons lokaal, van 14 tot 17u. Wees er zeker bij, een Scouts jaar vliegt er doorheen, want zonder het goed en wel te beseffen, zijn er na deze vergadering nog maar 2 vergaderingen over!

De speculoospasta actie voor op kamp loopt nog altijd. Vergeet ons zeker niet te steunen! Alle uitleg kan je hieronder terug vinden.

Tot Zaterdag!

Groetjes van de Leiding!

Speculoospasta voor op Zomerkamp

SpeculoosHallo Hallo,

Mogen we heel even jullie aandacht? We doen mee met de spaaractie van Lotus. Zo kunnen we bij het ontbijt lekkere speculoospasta op de boterhammekes smeren.

Hoe kan je ons helpen? Op de achterzijde van heel wat Lotus verpakkingen zal een unieke code te vinden zijn.

Deze code kan je dan ingeven op http://www.lotusopkamp.be/. Klik dan op ‘Spaar Mee’. Je kan ons terug vinden via gemeente ‘Heist-Op-Den-Berg 2220′ – ‘Akabe’ – ‘Akabe Albatros’.

Wij, de buikjes van leden en leiding, zijn jullie nu al heel dankbaar!

Merci!

Leiding gezocht!

WE WANT YOU TO BE OUR NEW LEADER!!

Al 11 jaar lang lopen er bij Akabe Albatros knotsgekke, geweldige superhelden rond. Zij zijn beter bekend als ‘de leiding’. Af en toe wat onnozel of overactief, maar ook verantwoordelijk en superlief! Om er voor te zorgen dat we leuke activiteiten voor zo veel mogelijk kindjes kunnen blijven doen, hebben we jou nodig!

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met ons (leiding@akabe-albatros.be). Ervaring met kinderen met een beperking is niet nodig, al doende leer je. Zin voor avontuur en uitdaging en een goede portie inzet en motivatie zijn veel belangrijker!

Twijfel je nog? Kijk onze site eens door en kom meer te weten over onze geweldige groep. Als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Leiding worden? Gewoon doen!