Lekker op Kamp! Helpen jullie ons ook?

Uitgelicht

Liefste Albatrossers,

Dankzij de actie ‘Lekker op kamp’ kunnen wij gratis melk en fruitsap sparen voor op kamp. Maar hier hebben we jullie hulp voor nodig. Knip de rode flapjes van de verpakking. Je vindt de rode flapjes op de verpakkingen bij Joyvalle of Appelsientje en geef deze aan één van de leiding. Vanaf dit jaar zijn er ook extra acties, zo kunnen we ook mooi materiaal winnen. Daarbuiten sparen we ook mee met de actie via Lotus. Daardoor kunnen we sparen voor gratis speculaaspasta. Hierop staat een code en die kan je gewoon zelf ingeven via de site. Vraag het dus aan vrienden, familie, buren, .. Hoe meer flapjes en codes, hoe meer eten en drinken op kamp!

Welkom

Hip Hoi, Hoi Hip!

Wat gaat het toch ongelofelijk snel! De volgende vergadering en we zijn al eind mei. Voor je het weet staat er een spetterende Bonte Avond op het programma!

Maar ook weer niet te ver vooruit lopen. Eerst nog een vergadering in mei! Namelijk op zaterdag 28 mei zien we elkaar terug. Hoogst waarschijnlijk met zon en zomerse temperaturen (gebeld met Frank en Sabine)!

Zoals gewoonlijk op het lokaal, van 14u tot 17u!

Tot dan!

De leiding

 

Leiding gezocht!

WE WANT YOU TO BE OUR NEW LEADER!!

Al 14 jaar lang lopen er bij Akabe Albatros knotsgekke, geweldige superhelden rond. Zij zijn beter bekend als ‘de leiding’. Af en toe wat onnozel of overactief, maar ook verantwoordelijk en superlief! Om er voor te zorgen dat we leuke activiteiten voor zo veel mogelijk kindjes kunnen blijven doen, hebben we jou nodig!

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met ons (leiding@akabe-albatros.be). Ervaring met kinderen met een beperking is niet nodig, al doende leer je. Zin voor avontuur en uitdaging en een goede portie inzet en motivatie zijn veel belangrijker!

Twijfel je nog? Kijk onze site eens door en kom meer te weten over onze geweldige groep. Als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Leiding worden? Gewoon doen!