Welkom

Het is officieel vakantie vanaf nu! Joepie!

Zomervakantie wil ook zeggen, op zomerkamp met Akabe Albatros! Bij sommige onder jullie is de leiding al thuis geweest om het kamp aan jullie voor te stellen, bij andere komen ze vast een zeker nog!

We hopen natuurlijk dat jullie massaal aanwezig zullen zijn! Van 25 tot 30 juli, willen we er met jullie een spetterend kamp van maken!

Als er nog vragen zijn over het kamp, aarzel niet om de leiding te contacteren.

PS: Een klein geheimpje, de eerste vergadering van het nieuwe Scoutsjaar is voorzien op zaterdag 3 september!

Tot op kamp!

De leiding

 

Leiding gezocht!

WE WANT YOU TO BE OUR NEW LEADER!!

Al 14 jaar lang lopen er bij Akabe Albatros knotsgekke, geweldige superhelden rond. Zij zijn beter bekend als ‘de leiding’. Af en toe wat onnozel of overactief, maar ook verantwoordelijk en superlief! Om er voor te zorgen dat we leuke activiteiten voor zo veel mogelijk kindjes kunnen blijven doen, hebben we jou nodig!

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met ons (leiding@akabe-albatros.be). Ervaring met kinderen met een beperking is niet nodig, al doende leer je. Zin voor avontuur en uitdaging en een goede portie inzet en motivatie zijn veel belangrijker!

Twijfel je nog? Kijk onze site eens door en kom meer te weten over onze geweldige groep. Als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Leiding worden? Gewoon doen!