Welkom

Akahoi!

Samen met de Redders van de Ovalen Wafel hielpen we Gerlijn zijn toverstaf terug te krijgen. Dit en vele andere avonturen beleefden we op weekend in Tessenderlo. Nu is het tijd om terug te keren naar onze vertrouwde akabelokalen. Op zaterdag 4 en 18 maart zijn we daar weer terug te vinden om het Pijpelbos onveilig te maken.
Met de lente in aantocht kondigen we dan ook al graag onze Zuiderse Eetdag aan op zondag 26 maart. Noteer het alvast in je agenda en meer info en reclame vind je op ons facebookevenement en op deze website bij ‘events’.

Akagroetjes

de Leiding

Leiding gezocht!

WE WANT YOU TO BE OUR NEW LEADER!!

Al 14 jaar lang lopen er bij Akabe Albatros knotsgekke, geweldige superhelden rond. Zij zijn beter bekend als ‘de leiding’. Af en toe wat onnozel of overactief, maar ook verantwoordelijk en superlief! Om er voor te zorgen dat we leuke activiteiten voor zo veel mogelijk kindjes kunnen blijven doen, hebben we jou nodig!

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met ons (leiding@akabe-albatros.be). Ervaring met kinderen met een beperking is niet nodig, al doende leer je. Zin voor avontuur en uitdaging en een goede portie inzet en motivatie zijn veel belangrijker!

Twijfel je nog? Kijk onze site eens door en kom meer te weten over onze geweldige groep. Als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Leiding worden? Gewoon doen!