Welkom

 

Joeps stoere Albatrossers,

Na twee vergaderingen zijn we weer goed aan het nieuwe scoutsjaar begonnen! Zaterdag 2 oktober staat er weer veel leuks op jullie te wachten! Zak dus af naar de dophei en ga samen met je medekapoenen, -kawellen, -jogi’s, of -givers het avontuur tegemoet.

Na de vergadering kan je nog eventjes blijven plakken om je uniform aan te vullen. Je kan alle kledingstukken van Scouts en Gidsen Vlaanderen passen en bestellen, en ook die van onze eigen Akabe kan je passen en kopen. Als je te kleine uniformstukken hebt, mag je die altijd meenemen, dan maken we er een andere Albatrosser blij mee.

Tot snel!

De leiding

 

Leiding gezocht!

WE WANT YOU TO BE OUR NEW LEADER!!

Al 14 jaar lang lopen er bij Akabe Albatros knotsgekke, geweldige superhelden rond. Zij zijn beter bekend als ‘de leiding’. Af en toe wat onnozel of overactief, maar ook verantwoordelijk en superlief! Om er voor te zorgen dat we leuke activiteiten voor zo veel mogelijk kindjes kunnen blijven doen, hebben we jou nodig!

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met ons (leiding@akabe-albatros.be). Ervaring met kinderen met een beperking is niet nodig, al doende leer je. Zin voor avontuur en uitdaging en een goede portie inzet en motivatie zijn veel belangrijker!

Twijfel je nog? Kijk onze site eens door en kom meer te weten over onze geweldige groep. Als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Leiding worden? Gewoon doen!