Welkomstwoord

Allerliefste leden,

We gaan op KAMP!!!! Op zondag 19 juli zeggen we ‘Doei/Daag…’ tegen de mama’s en papa’s. Geen nood ze kunnen ons steeds een kaartje sturen.

Akabe Albatros ter attentie van NAAM en VOORNAAM lid                                                   De Brink ‘Zonnedauw’                                                                                                               Bosbergen 1                                                                                                                              2200 Herentals

De leiding kan haast niet wachten! Tot snel!

Groetjes van de Leiding!

Leiding gezocht!

WE WANT YOU TO BE OUR NEW LEADER!!

Al 11 jaar lang lopen er bij Akabe Albatros knotsgekke, geweldige superhelden rond. Zij zijn beter bekend als ‘de leiding’. Af en toe wat onnozel of overactief, maar ook verantwoordelijk en superlief! Om er voor te zorgen dat we leuke activiteiten voor zo veel mogelijk kindjes kunnen blijven doen, hebben we jou nodig!

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met ons (leiding@akabe-albatros.be). Ervaring met kinderen met een beperking is niet nodig, al doende leer je. Zin voor avontuur en uitdaging en een goede portie inzet en motivatie zijn veel belangrijker!

Twijfel je nog? Kijk onze site eens door en kom meer te weten over onze geweldige groep. Als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Leiding worden? Gewoon doen!