Welkom

Goeie dag beste Akabe vrienden,

Afgelopen weekend tekende een bijna voltallige leidingsploeg present op Convent. Convent is een jaarlijks weekend voor Akabe leiding over heel Vlaanderen. Na dit fantastisch leerrijk en plezierig weekend, zijn we weer helemaal paraat!. Komende zaterdag 28 november zien we jullie graag talrijk terug, als jullie braaf zijn geweest ten minste…

Vanaf 14u zien we jullie graag talrijk in het Pijpelbos!

PS: Goed warm aankleden, Frank en Jill van van het Weer, hebben ons verteld dat het best eens koud zou kunnen zijn.

Speelse groetjes,

De Leiding (die toch weer een beetje wijzer is geworden)

Leiding gezocht!

WE WANT YOU TO BE OUR NEW LEADER!!

Al 11 jaar lang lopen er bij Akabe Albatros knotsgekke, geweldige superhelden rond. Zij zijn beter bekend als ‘de leiding’. Af en toe wat onnozel of overactief, maar ook verantwoordelijk en superlief! Om er voor te zorgen dat we leuke activiteiten voor zo veel mogelijk kindjes kunnen blijven doen, hebben we jou nodig!

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met ons (leiding@akabe-albatros.be). Ervaring met kinderen met een beperking is niet nodig, al doende leer je. Zin voor avontuur en uitdaging en een goede portie inzet en motivatie zijn veel belangrijker!

Twijfel je nog? Kijk onze site eens door en kom meer te weten over onze geweldige groep. Als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Leiding worden? Gewoon doen!