Welkom

Lieve Leden,

We zijn niet zeker, maar we denken dat hij komt… Nog maar net met de boot toegekomen en straks misschien aan ons lokaal. Maar dat hangt van jullie af…

De leiding is braaf geweest dit jaar! Maar jullie, hoe braaf zijn jullie geweest? Zijn er dit jaar ondeugende Welpen, stoute Kapoenen, ongehoorzame Jong-Givers of geniepige Givers?

Dat komen we zaterdag 29 november van 14u tot 17u te weten!

En hij komt meestal niet alleen, zijn vrolijke helpers met zaken vol (lekkers)?

Wij kijken er alvast enorm naar uit! Tot dan!

De Leiding

Leiding gezocht!

WE WANT YOU TO BE OUR NEW LEADER!!

Al 11 jaar lang lopen er bij Akabe Albatros knotsgekke, geweldige superhelden rond. Zij zijn beter bekend als ‘de leiding’. Af en toe wat onnozel of overactief, maar ook verantwoordelijk en superlief! Om er voor te zorgen dat we leuke activiteiten voor zo veel mogelijk kindjes kunnen blijven doen, hebben we jou nodig!

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met ons (leiding@akabe-albatros.be). Ervaring met kinderen met een beperking is niet nodig, al doende leer je. Zin voor avontuur en uitdaging en een goede portie inzet en motivatie zijn veel belangrijker!

Twijfel je nog? Kijk onze site eens door en kom meer te weten over onze geweldige groep. Als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Leiding worden? Gewoon doen!