Vergadering Zat 13/12

Beste ouders,

Deze zaterdag 13 december 2014 zal Akabe Albatros even extra in de kijker staan. Dit door de komst van lokale media naar de Dophei.

Ze zijn aangeschreven omwille van Auto & Motor Club ‘Bratz Monkeys’ uit Heist-Op-Den-Berg die Akabe Albatros wil sponsoren. Dit zal gebeuren met de overhandiging van een symbolische cheque en een moment om beide groepen in de kijker te zetten. Met lokale media bedoelen we RTV (Regionale televisie voor de Kempen en Mechelen) en enkele kranten die in de loop van onze vergadering, een kijkje komen nemen.

De kans bestaat dat u zoon/dochter in de krant of op tv verschijnt. Indien hier omtrent vragen zijn, gelieve ons iets te laten weten op volgend mailadres:groepsleiding@akabe-albatros.be

Dank voor u begrip.

Tot zaterdag!

Met vriendelijke groetjes,

De leiding Akabe Albatros

Welkom

Lieve Leden,

Deze zaterdag is het weer zover. En voor elke tak staat er wel iets bijzonder te gebeuren:

De Welpen, mogen zich opmaken voor de grote ‘Samson & Gert’ welpenshow. Terwijl er voor de Kapoenen & Scoobidoo, het mysterie van de Boskoe op de agenda staat! Spannend… Bij de Jong-Givers ziet de vergadering er al even indrukwekkend uit als zijn titel, namelijk: Jeugdige Onderzoekers Neutraliseren Gigantisch Gevaarlijke, Irriterende Vijanden En Russische Spionnen! Dat beloofd!

Dit alles en nog veel meer zal plaats vinden op zaterdag 13 december, zoals gewoonlijk van 14u tot 17u.

Voor de Givers, is het net ietsje anders. Zij worden van 19u tot 22u verwacht, omdat Schrikkel-schrakkel-schrok, we gaan ‘s nachts op schok! Benieuwd wat dat moge betekenen!

En zeker niet te vergeten, Loodsen FLUOcafé van 17u tot 20u. Blijf na je vergadering (Welpen, Kapoenen & Jong-Givers) of kom voor je vergadering (Givers) samen met je mama of papa langs op dit gezelligste Café van Pijpelheide en verre omstreken.

Het wordt sowieso een gezellig drukke zaterdag!

Tot dan!

De Leiding

PS: Het kan zijn dat er pers aanwezig zal zijn, dus verschiet niet. We hebben een nieuwe sponsor…

Leiding gezocht!

WE WANT YOU TO BE OUR NEW LEADER!!

Al 11 jaar lang lopen er bij Akabe Albatros knotsgekke, geweldige superhelden rond. Zij zijn beter bekend als ‘de leiding’. Af en toe wat onnozel of overactief, maar ook verantwoordelijk en superlief! Om er voor te zorgen dat we leuke activiteiten voor zo veel mogelijk kindjes kunnen blijven doen, hebben we jou nodig!

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met ons (leiding@akabe-albatros.be). Ervaring met kinderen met een beperking is niet nodig, al doende leer je. Zin voor avontuur en uitdaging en een goede portie inzet en motivatie zijn veel belangrijker!

Twijfel je nog? Kijk onze site eens door en kom meer te weten over onze geweldige groep. Als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Leiding worden? Gewoon doen!