Welkom

Liefste Albatrossers

Benieuwd of je in dezelfde tak zit als vorig scoutsjaar samen met al jouw vrienden? En kan je niet wachten om te weten te komen wie jouw leiding zullen zijn voor het komende jaar?
Zorg dan dat je nu zaterdag, 16 september, aanwezig bent op de vergadering!
De Gidsen organiseren een sponsoractiviteit aan onze lokalen, waardoor wij voor één keertje verhuizen. We verwachten iedereen van 14u tot 17u aan de jongenslokalen (Negenbunders 3, 2221 Pijpelheide).

Wij kijken alvast uit naar een scoutsjaar vol kleine en grote avonturen!

Groetjes
Jullie abnormale leiding

Leiding gezocht!

WE WANT YOU TO BE OUR NEW LEADER!!

Al 14 jaar lang lopen er bij Akabe Albatros knotsgekke, geweldige superhelden rond. Zij zijn beter bekend als ‘de leiding’. Af en toe wat onnozel of overactief, maar ook verantwoordelijk en superlief! Om er voor te zorgen dat we leuke activiteiten voor zo veel mogelijk kindjes kunnen blijven doen, hebben we jou nodig!

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met ons (leiding@akabe-albatros.be). Ervaring met kinderen met een beperking is niet nodig, al doende leer je. Zin voor avontuur en uitdaging en een goede portie inzet en motivatie zijn veel belangrijker!

Twijfel je nog? Kijk onze site eens door en kom meer te weten over onze geweldige groep. Als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Leiding worden? Gewoon doen!