Welkom

Hallo allemaal,

De zomer loopt stilaan op zijn einde, maar voor we aan een nieuw, spetterend scoutsjaar beginnen, kan je nog komen smullen op onze barbecue. Zoals elk jaar kan je kiezen tussen verschillende soorten vlees en nog meer groenten om je buikje rond te eten. Bij een zomerse barbecue hoort natuurlijk ook een zomers dessert: ijs! Dit jaar hebben we ons ijsmenu uitgebreid met enkele lekkere coupes. Houdt dus zeker nog een plaatsje vrij! Naast een zomers dessert voorzien we ook een zomers aperitief, sangria. En om deze overheerlijke maaltijd te vervolmaken kan je genieten van sfeerbeelden van het voorbije jaar en de kampen.

Wanneer is deze fantastische barbecue? 23 en 24 augustus, op zaterdag ben je welkom vanaf 16 uur en zondag al vanaf 12 uur! Meer info vind je op deze link BBQ flyer 2014.
Inschrijven kan je hier doen. Als de link niet werkt, probeer het dan op een later tijdstip nog eens of contacteer de leiding hierover. Opgepast: inschrijven kan tot en met 17 augustus!

Tot dan!

De leiding

P.S.: Markeer zeker ook 6 september in jouw agenda, dan vliegen we er weer in! Zoals steeds van 14-17u aan ons lokaal

Leiding gezocht!

WE WANT YOU TO BE OUR NEW LEADER!!

Al 11 jaar lang lopen er bij Akabe Albatros knotsgekke, geweldige superhelden rond. Zij zijn beter bekend als ‘de leiding’. Af en toe wat onnozel of overactief, maar ook verantwoordelijk en superlief! Om er voor te zorgen dat we leuke activiteiten voor zo veel mogelijk kindjes kunnen blijven doen, hebben we jou nodig!

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met ons (leiding@akabe-albatros.be). Ervaring met kinderen met een beperking is niet nodig, al doende leer je. Zin voor avontuur en uitdaging en een goede portie inzet en motivatie zijn veel belangrijker!

Twijfel je nog? Kijk onze site eens door en kom meer te weten over onze geweldige groep. Als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Leiding worden? Gewoon doen!