Welkom

Hallo allemaal,

De zomer zit er op, en in september vliegen we er weer in, met een tent vol talent. Op 6 september  is de eerste vergadering van het jaar, zoals steeds van 14u tot 17u. Naar jaarlijkse traditie spelen we dan nog met allemaal samen. De week erna vertrekt de leiding op leidingsweekend en worden de takken pas ingedeeld. Op 20 september vertellen we dan wie in welke tak zit, en welke leiding er voor staat.

Nieuwe leden mogen altijd een keertje langskomen met een activiteit, of stuur een mailtje naar  groepsleiding@akabe-albatros.be voor meer informatie.

Heb je zin om leiding te worden? Neem dan ook zeker contact op met ons. We kunnen altijd nieuwe leiding gebruiken, dus spreek al je buurjongens, nichtjes, broers en zussen, vrienden en trainers van de voetbal aan om te vertellen hoe leuk het is bij den Akabe!

Tot snel!

De leiding

Leiding gezocht!

WE WANT YOU TO BE OUR NEW LEADER!!

Al 11 jaar lang lopen er bij Akabe Albatros knotsgekke, geweldige superhelden rond. Zij zijn beter bekend als ‘de leiding’. Af en toe wat onnozel of overactief, maar ook verantwoordelijk en superlief! Om er voor te zorgen dat we leuke activiteiten voor zo veel mogelijk kindjes kunnen blijven doen, hebben we jou nodig!

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met ons (leiding@akabe-albatros.be). Ervaring met kinderen met een beperking is niet nodig, al doende leer je. Zin voor avontuur en uitdaging en een goede portie inzet en motivatie zijn veel belangrijker!

Twijfel je nog? Kijk onze site eens door en kom meer te weten over onze geweldige groep. Als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Leiding worden? Gewoon doen!