Welkom

Hallo allemaal,

Na een zeer geslaagd buitenlands kamp in Frankrijk, staat volgende week het gewoon kamp voor de deur. Dus pak je valiezen, oefen je beste dansmoves en stuur een kaartje naar de zon om te vragen of ze wat wilt schijnen in Lichtervelde. Voor vragen kan je altijd bij de takleiding terecht.

Eind augustus (23 en 24) sluiten we ons scoutssjaar officiëeel af met een lekkere barbecue! Meer info vind je hieronder op deze link BBQ flyer 2014.
Inschrijven kan je als je in de menu op “BBQ inschrijvingen” drukt. Moest dit niet lukken dan moet je eens op een ander tijdstip proberen.

Groetjes

De leiding

Leiding gezocht!

WE WANT YOU TO BE OUR NEW LEADER!!

Al 11 jaar lang lopen er bij Akabe Albatros knotsgekke, geweldige superhelden rond. Zij zijn beter bekend als ‘de leiding’. Af en toe wat onnozel of overactief, maar ook verantwoordelijk en superlief! Om er voor te zorgen dat we leuke activiteiten voor zo veel mogelijk kindjes kunnen blijven doen, hebben we jou nodig!

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met ons (leiding@akabe-albatros.be). Ervaring met kinderen met een beperking is niet nodig, al doende leer je. Zin voor avontuur en uitdaging en een goede portie inzet en motivatie zijn veel belangrijker!

Twijfel je nog? Kijk onze site eens door en kom meer te weten over onze geweldige groep. Als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Leiding worden? Gewoon doen!