Welkom

Beste leden

Vandaag hebben we een schitterende start genomen van het nieuwe scoutsjaar ‘Tent vol talent’. Natuurlijk willen jullie weten of je dit jaar Welp, Kapoen, Jong Giver of Giver bent. Het is ook altijd spannend afwachten welke leiding in jouw tak staat. Dit kom je allemaal te weten tijdens de volgende vergadering op zaterdag 20 september 2014. Uitzonderlijk spelen we die dag niet aan ons eigen lokaal, maar aan de lokalen van de jongensscouts!

Adres: Negenbunders 3, 2221 Pijpelheide.

We verwachten jullie daar om 14u en zoals gewoonlijk duurt de vergadering tot 17u.

Groetjes
De leiding

Leiding gezocht!

WE WANT YOU TO BE OUR NEW LEADER!!

Al 11 jaar lang lopen er bij Akabe Albatros knotsgekke, geweldige superhelden rond. Zij zijn beter bekend als ‘de leiding’. Af en toe wat onnozel of overactief, maar ook verantwoordelijk en superlief! Om er voor te zorgen dat we leuke activiteiten voor zo veel mogelijk kindjes kunnen blijven doen, hebben we jou nodig!

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met ons (leiding@akabe-albatros.be). Ervaring met kinderen met een beperking is niet nodig, al doende leer je. Zin voor avontuur en uitdaging en een goede portie inzet en motivatie zijn veel belangrijker!

Twijfel je nog? Kijk onze site eens door en kom meer te weten over onze geweldige groep. Als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Leiding worden? Gewoon doen!