Welkom

 

Joeps stoere Albatrossers,

 

Terwijl gisteren de blaadjes van de bomen vielen, gingen onze albatrossers op verplaatsing: snoezelen, stads- en dorpsspel en op bezoek aan de boerderij van Lies! Volgende vergadering (19 november) staat er weer veel leuks op de agenda. Onze vrienden van Bratz Monkeys komen ons verrassen met hun coole auto’s. Dat wil je toch niet missen? Laat snel aan je takverantwoordelijke weten of er bij zal zijn of niet.

Tot snel!

De leiding

 

Leiding gezocht!

WE WANT YOU TO BE OUR NEW LEADER!!

Al 14 jaar lang lopen er bij Akabe Albatros knotsgekke, geweldige superhelden rond. Zij zijn beter bekend als ‘de leiding’. Af en toe wat onnozel of overactief, maar ook verantwoordelijk en superlief! Om er voor te zorgen dat we leuke activiteiten voor zo veel mogelijk kindjes kunnen blijven doen, hebben we jou nodig!

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met ons (leiding@akabe-albatros.be). Ervaring met kinderen met een beperking is niet nodig, al doende leer je. Zin voor avontuur en uitdaging en een goede portie inzet en motivatie zijn veel belangrijker!

Twijfel je nog? Kijk onze site eens door en kom meer te weten over onze geweldige groep. Als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Leiding worden? Gewoon doen!