Lekker op Kamp! Helpen jullie ons ook?

Uitgelicht

Liefste Albatrossers,

Dankzij de actie ‘Lekker op kamp’ kunnen wij gratis melk en fruitsap sparen voor op kamp. Maar hier hebben we jullie hulp voor nodig. Knip de rode flapjes van de verpakking. Je vindt de rode flapjes op de verpakkingen bij Joyvalle of Appelsientje en geef deze aan één van de leiding. Vanaf dit jaar zijn er ook extra acties, zo kunnen we ook mooi materiaal winnen. Daarbuiten sparen we ook mee met de actie via Lotus. Daardoor kunnen we sparen voor gratis speculaaspasta. Hierop staat een code en die kan je gewoon zelf ingeven via de site. Vraag het dus aan vrienden, familie, buren, .. Hoe meer flapjes en codes, hoe meer eten en drinken op kamp!

Welkom

Hip Hoi,

Zondag 1 mei is moto-, fiets- en wandeltocht! Allen daarheen! Maar daardoor kan er zaterdag niet vergaderd worden. Dat is zo voor de Welpen, Jong-givers en Givers, zij kunnen zich zaterdag 7 mei terug verwachten aan doldwaze avonturen in en rondom het Pijpelbos.

De Kapoenen, doen een specialeke, zij gaan op zaterdag 30 april, toch vergaderen, zij het wel in een zwembad. Kapoenen, enkel en alleen voor jullie, we zien elkaar op het lokaal om 13u30.

Tot dan of tot op de motortocht!

De leiding

 

Leiding gezocht!

WE WANT YOU TO BE OUR NEW LEADER!!

Al 14 jaar lang lopen er bij Akabe Albatros knotsgekke, geweldige superhelden rond. Zij zijn beter bekend als ‘de leiding’. Af en toe wat onnozel of overactief, maar ook verantwoordelijk en superlief! Om er voor te zorgen dat we leuke activiteiten voor zo veel mogelijk kindjes kunnen blijven doen, hebben we jou nodig!

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met ons (leiding@akabe-albatros.be). Ervaring met kinderen met een beperking is niet nodig, al doende leer je. Zin voor avontuur en uitdaging en een goede portie inzet en motivatie zijn veel belangrijker!

Twijfel je nog? Kijk onze site eens door en kom meer te weten over onze geweldige groep. Als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Leiding worden? Gewoon doen!