Welkom

Hallo Holla Hello Holle,

Jullie hebben allemaal jullie nieuwe plekje gevonden voor het komend Scoutsjaar en ook de leiding is super gelukkig met zijn nieuw stekje.

Daarom zien we jullie graag snel terug op zaterdag 3 oktober. Dan leer je je leiding en vriendjes nog beter kennen. Bij het al dat nieuws wordt zeker nog ouderwets gescout!

Van 14u tot 17u aan de wel gekende Dophei!

Speelse groetjes,

De Leiding

Leiding gezocht!

WE WANT YOU TO BE OUR NEW LEADER!!

Al 11 jaar lang lopen er bij Akabe Albatros knotsgekke, geweldige superhelden rond. Zij zijn beter bekend als ‘de leiding’. Af en toe wat onnozel of overactief, maar ook verantwoordelijk en superlief! Om er voor te zorgen dat we leuke activiteiten voor zo veel mogelijk kindjes kunnen blijven doen, hebben we jou nodig!

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met ons (leiding@akabe-albatros.be). Ervaring met kinderen met een beperking is niet nodig, al doende leer je. Zin voor avontuur en uitdaging en een goede portie inzet en motivatie zijn veel belangrijker!

Twijfel je nog? Kijk onze site eens door en kom meer te weten over onze geweldige groep. Als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Leiding worden? Gewoon doen!