Welkomstwoord

Allerliefste leden,

De allerlaatste vergadering van het jaar komt eraan. Op zaterdag 27 juni is het zover de Bonte Avond! Een jaarlijkse traditie waarbij we het afgelopen Scouts jaar feestelijk uitzwaaien.

Opgelet we doen een beetje zotjes. De vergadering is nog steeds op ons lokaal maar deze keer van 15u tot 18u en aansluitend toneeltjes, hapjes en drankjes.

Meer info vind je onder de rubriek ‘Info Briefjes’ op deze website.

Tot dan,

Groetjes van de Leiding!

Leiding gezocht!

WE WANT YOU TO BE OUR NEW LEADER!!

Al 11 jaar lang lopen er bij Akabe Albatros knotsgekke, geweldige superhelden rond. Zij zijn beter bekend als ‘de leiding’. Af en toe wat onnozel of overactief, maar ook verantwoordelijk en superlief! Om er voor te zorgen dat we leuke activiteiten voor zo veel mogelijk kindjes kunnen blijven doen, hebben we jou nodig!

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met ons (leiding@akabe-albatros.be). Ervaring met kinderen met een beperking is niet nodig, al doende leer je. Zin voor avontuur en uitdaging en een goede portie inzet en motivatie zijn veel belangrijker!

Twijfel je nog? Kijk onze site eens door en kom meer te weten over onze geweldige groep. Als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Leiding worden? Gewoon doen!