Fundag!

Beste leden, ouders, sympathisanten,

Normaal doen wij de laatste vergadering van het scoutsjaar, op 25 juni, onze wel gekende bonte avond, maar omdat wij dit jaar extra steun hebben gekregen van verschillende bronnen, hebben wij besloten er een speciale gelegenheid van te maken, dus de bonte avond wordt vervangen door de FUN-dag!

Dit wilt zeggen dat onze leden welkom zijn om 15 uur voor de vergadering, maar met een paar speciale verrassingen. Om 18 uur zijn de ouders, broers en zussen ook welkom om mee te spelen. Hierna beginnen we de avond rond het kampvuur met drank en snacks.

Omdat wij graag een inschatting willen maken hoeveel mensen hier aanwezig zouden zijn, willen wij jullie vragen te laten weten of u en uw familie aanwezig zullen zijn. Als wij een goed geschat aantal personen kennen, is het makkelijk om een geslaagde avond te voorzien voor iedereen. Daarom vragen we om voor 18 juni iets te laten weten.

Zoals altijd zijn de nummers om iets te laten weten:

Welpen (Silvia): 0495/61 42 56

Kapoenen (Bruno): 0499/37 48 06

Jong Givers (Phoebe): 0491/18 21 52

Givers (Koen): 0479/39 33 89         

Welkom

Hip Hoi, Hoi Hip!

Wat gaat het toch ongelofelijk snel! De voor laatste vergadering!!! Voor je het weet staat er een spetterende Bonte Avond op het programma!

Voor de Bonte Avond, komen we nog een keer samen. Op zaterdag 11 juni zien we elkaar terug. Hoogst waarschijnlijk met zon en zomerse temperaturen (gebeld met Frank en Sabine)! Kom nog eens lekker zot doen!

Zoals gewoonlijk op het lokaal, van 14u tot 17u!

Tot dan!

De leiding

 

Lekker op Kamp! Helpen jullie ons ook?

Liefste Albatrossers,

Dankzij de actie ‘Lekker op kamp’ kunnen wij gratis melk en fruitsap sparen voor op kamp. Maar hier hebben we jullie hulp voor nodig. Knip de rode flapjes van de verpakking. Je vindt de rode flapjes op de verpakkingen bij Joyvalle of Appelsientje en geef deze aan één van de leiding. Vanaf dit jaar zijn er ook extra acties, zo kunnen we ook mooi materiaal winnen. Daarbuiten sparen we ook mee met de actie via Lotus. Daardoor kunnen we sparen voor gratis speculaaspasta. Hierop staat een code en die kan je gewoon zelf ingeven via de site. Vraag het dus aan vrienden, familie, buren, .. Hoe meer flapjes en codes, hoe meer eten en drinken op kamp!

Leiding gezocht!

WE WANT YOU TO BE OUR NEW LEADER!!

Al 14 jaar lang lopen er bij Akabe Albatros knotsgekke, geweldige superhelden rond. Zij zijn beter bekend als ‘de leiding’. Af en toe wat onnozel of overactief, maar ook verantwoordelijk en superlief! Om er voor te zorgen dat we leuke activiteiten voor zo veel mogelijk kindjes kunnen blijven doen, hebben we jou nodig!

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met ons (leiding@akabe-albatros.be). Ervaring met kinderen met een beperking is niet nodig, al doende leer je. Zin voor avontuur en uitdaging en een goede portie inzet en motivatie zijn veel belangrijker!

Twijfel je nog? Kijk onze site eens door en kom meer te weten over onze geweldige groep. Als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Leiding worden? Gewoon doen!