Welkom

 

Hallo allemaal,

 

De lente is in het land, en de albatrossen genieten met volle teugen van de laatste activiteiten in het Pijpelbos. Op zaterdag 27 mei en 10 juni ravotten we op en rond onze terreinen. Niet veel later sluiten we het jaar af met onze Bonte avond op 24 juli, waarop jullie iedereen is uitgenodigd. Afsluiten doen we met het gezelligste kampvuur uit de geschiedenis der kampvuren!

Geniet nog samen met ons van de laatste activiteiten en droom alvast mee van een spectaculair kamp!

Akagroetjes

de Leiding

Leiding gezocht!

WE WANT YOU TO BE OUR NEW LEADER!!

Al 14 jaar lang lopen er bij Akabe Albatros knotsgekke, geweldige superhelden rond. Zij zijn beter bekend als ‘de leiding’. Af en toe wat onnozel of overactief, maar ook verantwoordelijk en superlief! Om er voor te zorgen dat we leuke activiteiten voor zo veel mogelijk kindjes kunnen blijven doen, hebben we jou nodig!

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met ons (leiding@akabe-albatros.be). Ervaring met kinderen met een beperking is niet nodig, al doende leer je. Zin voor avontuur en uitdaging en een goede portie inzet en motivatie zijn veel belangrijker!

Twijfel je nog? Kijk onze site eens door en kom meer te weten over onze geweldige groep. Als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Leiding worden? Gewoon doen!