oktober – november in het Pijpelbos

Beste Albatrossers

De komende weken staat er heel wat in de agenda. Zaterdag 20/10 is al de volgende vergadering. De dag erna, zondag 21/10, is er een extra vergadering, namelijk de gezamenlijke vergadering. Dan spelen we van 14u-17u samen met de scouts en gidsen van Pijpelheide.

Zondag 4/11 organiseren wij onze jaarlijkse Zuiderse Eetdag!

Zaterdag 10/11 komen de Bratz Monkeys met hun old timers naar ons lokaal en nemen ze ons weer mee naar hun clubhuis.

Dus de volgende vergaderingen zijn:
Zaterdag 20/10
Zondag 21/10 (gezamenlijke vergadering)
Zaterdag 10/11 (Bratz Monkeys)

Groetjes
Jos en Josée

Controle individuele steekkaarten

Vanaf dit scoutsjaar zullen we niet meer werken met onze eigen medische fiche (gekend van de huisbezoeken). Vanaf nu zullen we enkel nog werken met de groepsadministratie van Scouts & Gidsen Vlaanderen. Het is de bedoeling dat alle online steekkaarten zo snel mogelijk gecontroleerd of ingevuld worden! Hieronder kan je een documentje openen waar stap voor stap wordt uitgelegd hoe je als ouder te werk gaat.

Handleiding individuele steekkaart

We willen vragen om de contactgegevens zeker te controleren of aan te vullen. De individuele steekkaart zal helemaal ingevuld/gecontroleerd moeten worden, vergeet hierbij zeker de “aanvullende info bij akabe” niet.

Bij het aanmelden zal je zien dat je ook kunt kiezen om de nieuwe bètaversie uit te testen. Hier hebben we nog geen handleiding voor, maar probeer het gerust een keer uit. Bij “Profiel” kun je persoonlijke gegevens en contactgegevens controleren en aanvullen. De individuele steekkaart kan je links boven openen. Vervolgens alle (ook lege) grijze vakjes open klikken om info te kunnen invullen.

Bij vragen of problemen: groepsleiding@akabe-albatros.be

Leiding gezocht!

WE WANT YOU TO BE OUR NEW LEADER!!

Al 15 jaar lang lopen er bij Akabe Albatros knotsgekke, geweldige superhelden rond. Zij zijn beter bekend als ‘de leiding’. Af en toe wat onnozel of overactief, maar ook verantwoordelijk en superlief! Om er voor te zorgen dat we leuke activiteiten voor zo veel mogelijk kindjes kunnen blijven doen, hebben we jou nodig!

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met ons (leiding@akabe-albatros.be). Ervaring met kinderen met een beperking is niet nodig, al doende leer je. Zin voor avontuur en uitdaging en een goede portie inzet en motivatie zijn veel belangrijker!

Twijfel je nog? Kijk onze site eens door en kom meer te weten over onze geweldige groep. Als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Leiding worden? Gewoon doen!

Steun ons door online te shoppen

Sinds kort hebben we een geweldige nieuwe, digitale manier waarmee jij onze Akabe kan steunen. Door vanaf nu al jouw online aankopen via Trooper te doen, kan je onze Akabe steunen, zonder ook maar 1 eurocent extra te betalen!

Hoe werkt het?
1. Je gaat naar onze pagina op Trooper (www.trooper.be/akabealbatros).
2. Je kiest je shop en klikt op de banner. De link weet dat jij ons wil steunen.
3. Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder een euro extra te betalen.
4. De shop betaalt een percentje aan onze club.

Wat kan ik zoal bestellen via Trooper?
Alles!!! Kleding, reisjes, uitstapjes, eten, elektronica, speelgoed, cadeaus… Noem het maar op. Collect & Go (!), Coolblue, Booking.Com, Plopsaland, Collyshop, Cheaptickts en Domino’s doen onder andere al mee.

Alle centjes gaan integraal naar het buitenlands kamp van onze Givers. Kortom: Troopen en delen maar!

Meer informatie vindt je terug onder het balkje “Trooper” op deze website.
Groetjes
De leiding