Bedankt Bratz Monkeys

Hello Albatrossers

Elk kanaal gebruiken we om de Bratz Monkeys te bedanken!!! Zij hebben ons afgelopen vergadering goed in de watten gelegd: Een rondrit met hun oldtimers, pannenkoeken, frisdrank, warme chocomelk, ijsjes en een heel gulle cheque. Maar nog bewonderenswaardiger is de tonnen warmte, liefde en vriendschap die de Bratz Monkeys ons jaar na jaar geven!!

Met de volgende vergadering, op 18 november, gaan we terug wat “gewoon” doen (in de mate van mogelijk natuurlijk, we zijn niet voor niets Allemaal Abnormaal).
Worden de Jong Givers de “Dancing Queen” op “Rock ABBA-tros”?.
Zullen de Kawellen wakker mogen worden, om de “Weerwolven van Wakkerdam” te kunnen trotseren.
Welk taakje hebben de mannen van natuurpunt voor de Givers in petto? En van welk eten gaan ze ’s middags mogen smullen?
Gaan de Kapoenen een hele vergadering alleen maar koekjes eten? Want hun vergadering noemt: “Een Koekje van Eigen Deeg”…
Ontdek het antwoord zaterdag 18 november.

Groetjes
De leiding

Kalender

Hallo allemaal

Onze scoutskalender kunnen jullie vanaf nu bekijken op onze website.
Leden en ouders die graag een exemplaar hebben voor op het prikbord of de koelkast, kunnen hieronder onze scoutskalender vinden in een handig bestandje. SCOUTSKALENDER 2017-2018

Ps: Ook de eerste Akapost van dit nieuwe scoutsjaar kunnen jullie op de website vinden.

Groetjes
De leiding

Leiding gezocht!

WE WANT YOU TO BE OUR NEW LEADER!!

Al 15 jaar lang lopen er bij Akabe Albatros knotsgekke, geweldige superhelden rond. Zij zijn beter bekend als ‘de leiding’. Af en toe wat onnozel of overactief, maar ook verantwoordelijk en superlief! Om er voor te zorgen dat we leuke activiteiten voor zo veel mogelijk kindjes kunnen blijven doen, hebben we jou nodig!

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met ons (leiding@akabe-albatros.be). Ervaring met kinderen met een beperking is niet nodig, al doende leer je. Zin voor avontuur en uitdaging en een goede portie inzet en motivatie zijn veel belangrijker!

Twijfel je nog? Kijk onze site eens door en kom meer te weten over onze geweldige groep. Als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Leiding worden? Gewoon doen!