BBQ

Beste,

Naar goede gewoonte organiseert akabe albatros, onze scoutswerking voor kinderen en jongeren met een beperking, weer zijn jaarlijkse barbecue. Met de opbrengst daarvan hopen we er volgend jaar weer een fantastisch leuk scoutsjaar van te maken! Breng gerust de voltallige familie, buurt en vriendengroep mee!

Allemaal welkom zaterdag 18 augustus vanaf 16u en zondag 19 augustus vanaf 12u in de parochiezaal van Pijpelheide.
Let op, je moet je wel voor 12 augustus online inschrijven hiervoor, inschrijven kan HIER !
Nog vragen? Mail gerust naar barbecue@akabe-albatros.be

Tot dan!

Kamp – Thank God It’s ne Feestdag

Beste Albatrossers

Van 23 tot 29 juli trekken we op kamp naar het verre Kinrooi. De valiezen worden vrijdag 20/7 tussen 19u00 en 20u00 verzameld op lokaal. Om te vertrekken verzamelen we maandag 23/7 om 9u45 aan het basisschooltje in Pijpelheide om daar te bus te nemen. De Givers vertrekken vrijdag 27/7 om 10u00 aan het lokaal. Zondag 29/7 om 12u00 mogen de leden terug opgehaald worden in Kinrooi. Wij voorzien een lekkere brunch, waar je voor kan inschrijven.

Alle informatie over het kamp vind je terug in het kampboekje:
https://akabe-albatros.be/akapost/kampboekje%202018.pdf

Feestelijke groetjes
De leiding

Leiding gezocht!

WE WANT YOU TO BE OUR NEW LEADER!!

Al 15 jaar lang lopen er bij Akabe Albatros knotsgekke, geweldige superhelden rond. Zij zijn beter bekend als ‘de leiding’. Af en toe wat onnozel of overactief, maar ook verantwoordelijk en superlief! Om er voor te zorgen dat we leuke activiteiten voor zo veel mogelijk kindjes kunnen blijven doen, hebben we jou nodig!

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met ons (leiding@akabe-albatros.be). Ervaring met kinderen met een beperking is niet nodig, al doende leer je. Zin voor avontuur en uitdaging en een goede portie inzet en motivatie zijn veel belangrijker!

Twijfel je nog? Kijk onze site eens door en kom meer te weten over onze geweldige groep. Als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Leiding worden? Gewoon doen!

Steun ons door online te shoppen

Sinds kort hebben we een geweldige nieuwe, digitale manier waarmee jij onze Akabe kan steunen. Door vanaf nu al jouw online aankopen via Trooper te doen, kan je onze Akabe steunen, zonder ook maar 1 eurocent extra te betalen!

Hoe werkt het?
1. Je gaat naar onze pagina op Trooper (www.trooper.be/akabealbatros).
2. Je kiest je shop en klikt op de banner. De link weet dat jij ons wil steunen.
3. Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder een euro extra te betalen.
4. De shop betaalt een percentje aan onze club.

Wat kan ik zoal bestellen via Trooper?
Alles!!! Kleding, reisjes, uitstapjes, eten, elektronica, speelgoed, cadeaus… Noem het maar op. Collect & Go (!), Coolblue, Booking.Com, Plopsaland, Collyshop, Cheaptickts en Domino’s doen onder andere al mee.

Alle centjes gaan integraal naar het buitenlands kamp van onze Givers. Kortom: Troopen en delen maar!

Meer informatie vindt je terug onder het balkje “Trooper” op deze website.
Groetjes
De leiding

Kalender

Hallo allemaal

Onze scoutskalender kunnen jullie vanaf nu bekijken op onze website.
Leden en ouders die graag een exemplaar hebben voor op het prikbord of de koelkast, kunnen hieronder onze scoutskalender vinden in een handig bestandje. SCOUTSKALENDER 2017-2018

Ps: Ook de eerste Akapost van dit nieuwe scoutsjaar kunnen jullie op de website vinden.

Groetjes
De leiding