Hey Albatrossers

We kunnen het zelf ook bijna niet geloven… We hebben nog maar drie vergaderingen om ons samen te kunnen uitleven voor de zomervakantie.
Treuren? Dat is zeker niet nodig, want we hebben nog veel leuks in petto!
Zo gaan de Kapoenen op 26 mei zwemmen en duiken de Givers het stad in. De Kawellen en Jong-Givers mogen het dus groots zien, want het Pijpelbos is die dag van hen alleen.

Hebben we nog belangrijk nieuws? Jazeker, de Givers hebben nog Lotus-pakketten in de aanbieding om hun buitenlands kamp te sponsoren. Als je zeker wil zijn van een (extra) pakketje, kan je het deze week nog laten weten aan ons.

Groetjes
De leiding

Leiding gezocht!

WE WANT YOU TO BE OUR NEW LEADER!!

Al 15 jaar lang lopen er bij Akabe Albatros knotsgekke, geweldige superhelden rond. Zij zijn beter bekend als ‘de leiding’. Af en toe wat onnozel of overactief, maar ook verantwoordelijk en superlief! Om er voor te zorgen dat we leuke activiteiten voor zo veel mogelijk kindjes kunnen blijven doen, hebben we jou nodig!

Herken je jezelf een beetje in bovenstaande beschrijving? Aarzel dan niet en neem contact op met ons (leiding@akabe-albatros.be). Ervaring met kinderen met een beperking is niet nodig, al doende leer je. Zin voor avontuur en uitdaging en een goede portie inzet en motivatie zijn veel belangrijker!

Twijfel je nog? Kijk onze site eens door en kom meer te weten over onze geweldige groep. Als je nog vragen hebt, voel je vrij om ze te stellen!

Leiding worden? Gewoon doen!

Steun ons door online te shoppen

Sinds kort hebben we een geweldige nieuwe, digitale manier waarmee jij onze Akabe kan steunen. Door vanaf nu al jouw online aankopen via Trooper te doen, kan je onze Akabe steunen, zonder ook maar 1 eurocent extra te betalen!

Hoe werkt het?
1. Je gaat naar onze pagina op Trooper (www.trooper.be/akabealbatros).
2. Je kiest je shop en klikt op de banner. De link weet dat jij ons wil steunen.
3. Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder een euro extra te betalen.
4. De shop betaalt een percentje aan onze club.

Wat kan ik zoal bestellen via Trooper?
Alles!!! Kleding, reisjes, uitstapjes, eten, elektronica, speelgoed, cadeaus… Noem het maar op. Collect & Go (!), Coolblue, Booking.Com, Plopsaland, Collyshop, Cheaptickts en Domino’s doen onder andere al mee.

Alle centjes gaan integraal naar het buitenlands kamp van onze Givers. Kortom: Troopen en delen maar!

Meer informatie vindt je terug onder het balkje “Trooper” op deze website.
Groetjes
De leiding

Kalender

Hallo allemaal

Onze scoutskalender kunnen jullie vanaf nu bekijken op onze website.
Leden en ouders die graag een exemplaar hebben voor op het prikbord of de koelkast, kunnen hieronder onze scoutskalender vinden in een handig bestandje. SCOUTSKALENDER 2017-2018

Ps: Ook de eerste Akapost van dit nieuwe scoutsjaar kunnen jullie op de website vinden.

Groetjes
De leiding