Jeroen

Vorige

foto Jeroen

Hey

Ik ben Jeroen (Jerre voor de vrienden) en ben in geboren in ’96 ( je mag zelf uitrekenen hoe oud ik ben). Ondertussen ben ik al vele jaren leiding, maar voordien ben ik zelf 12 jaar lid geweest bij deze geweldige Akabe. Ik heb namelijk een centronucleaire myopathie, wat eigenlijk gewoon een duur woord is voor “geen spieren hebben en slap zijn”.

In de zomer van 2018 ben ik verhuisd naar het verre Rumst. Ik hoor je je al afvragen: “Wat in godsnaam is een Rumst? Wel, Rumst is een gemeente dat vlakbij Tomorrowland ligt. Ik kan het spijtig genoeg zelfs horen vanuit mijn slaapkamer… Wanneer ik naar het Pijpelbos wil rijden, ben ik tussen de 35 en 60 minuten onderweg, afhankelijk van de file en een al dan geen tussenstop bij de Quick in Lier. Maar voor Akabe heb ik die reistijd er heel graag voor over!!!

In de week vind je me in Leuven op kot waar ik arbeids-en organisatie psychologie studeer. Alhoewel, studeren komt er niet al te veel aan te pas. In Leuven ga ik regelmatig ene drinken (of twee, maar zeker niet meer hoor…) of ga ik poolen met mijn maten, alhoewel ik na al die jaren er nog altijd niets van bak. En ook van bakken bak ik niets. Daarnaast luister ik graag naar alternatieve of oude muziek en ik hou er van om goede films te ontdekken en kijken (behalve horrorfilms, daar krijg ik nachtmerries van).

Al dat poolen, bakken en films kijken is wel leuk, maar nergens is het zo plezant als in het Pijpelbos!

Stevige linker

De ondeugende kaketoe