Paskoffermoment

Komende zaterdag 01 oktober is het weer vergadering van 14:00 tot 17:00 op het lokaal. Na de vergadering organiseren we ons jaarlijkse paskoffermoment. Dit houdt in dat jullie onze groepseigen kledingstukken (t-shirt, trui & das) kunnen passen en bestellen. 

Uiteraard is het niet verplicht om een uniform aan te kopen. Een speelbroek of een slechtere T-shirt zijn zeker voldoende. We raden wel aan om een das (€6) en Albatros T-shirt (€10) aan te kopen; zo herkent de leiding iedereen snel op uitstappen etc. Verder hebben we geen regels op over het scoutsuniform, ook niet over welke kentekens op het hemd moeten hangen. 

Daarnaast zijn er ook de kledingstukken van Scouts en Gidsen Vlaanderen: denk aan het beige hemd, bruin-groene trui, een groene korte of lange broek of rok en de kentekens. Het scoutsuniform kan je kopen in de Hopper-webwinkel of in één van de Hopper-winkels. Ook de kentekens vind je bij Hopper. ( https://www.hopper.be/nl/kleding?cat=197 )
Deze stukken zullen niet aanwezig zijn en kunnen dus NIET gepast worden tijdens ons paskoffermoment. We bieden wel de mogelijkheid aan om deze te bestellen. Spreek gerust leiding aan hierover!

We hebben ook een eigen verdeelsysteem voor tweedehands uniformen. Leden kunnen kledingstukken (zowel de groepseigen T-shirt, trui en das als de uniformstukken van Hopper) die niet meer gedragen worden in onze tweedehandskoffer deponeren. Als je thuis nog iets hebt liggen voor onze tweedehandskoffer, mag je dit dus zeker meenemen.
Uit deze koffer mag iedereen gratis uniformstukken nemen!

Bestelde producten worden zo snel mogelijk geleverd en uitgedeeld op een vergadering.

Scouteske groet

Jos den Albatros