Kapoenen

Takvisie

Kapoenen is de tak waarbij scouting een vage term blijft. Dit wil zeggen dat ze niet bezig zijn met grote tochten, sjorren, enz. Bij de kapoenen draait eigenlijk alles rond het evenwicht van spel en ontspanning. Daarnaast is fantasie ook belangrijk. Ze spelen het liefst veel kleine spelletjes die met een leuk verhaal en toneel aan elkaar hangen, want fantasie is heel belangrijk voor de kapoenen. Hun spel heeft weinig en eenvoudige regeltjes en ze hebben vaak een doel nodig. Kapoenen hebben vaak nog individuele aandacht nodig en krijgen ook nog de kans om af en toe individuele spelletjes te spelen binnen hun groep. Kapoenen zijn vaak sneller vermoeid, daarom wordt in deze tak voldoende rust voorzien. Kapoenen zijn leden met de minste zelfstandigheid en hebben de meeste verzorging nodig.

Leiding

Contact

De kapoenenleiding kan je contacteren op het e-mailadres: leidingkapoenen@akabe-albatros.be


Saartje

Gegroet!

Mijn naam is Saartje. Ik ben elk jaar jarig op 5 oktober. Mijn hobby’s​ zijn muziek spelen, boeken lezen, bomen knuffelen en akabe natuurlijk! Je mag mij altijd wakker maken voor de chocolademousse van onze Zuiderse Eetdag. Mijn bed staat in Baal naast dat van mijn mama, papa, broer, zus, twee pleegzusjes, twee honden, twee katten en twee ezeltjes. Soms val ik in slaap tijdens de les, dan staat mijn 'bed' in de aula van Pedagogische Wetenschappen in Leuven. 

Dikke knuffel,

Bewuste Neusbeer


Jasmien

Hallo

Mijn naam is Jasmien, dat heb je goed gezien!

Op 26 juli 2001, om 5.55 uur, verscheen ik op deze aardbol. Wat een feest. ;)

Samen met mijn jongere broer Lorenz en oudere zus Laurien groeide ik op in het geweldige dorp BAAL! Doorheen de week ben ik te vinden in Gent, daar studeer ik Pedagogische Wetenschappen. In het weekend fladder ik regelmatig rond in het Pijpelbos, samen met alle andere ultra-coole Albatrossers!

Ik hou van boeken lezen, series kijken, met onze hond Maiko spelen, eten maken en uiteraard opeten, maar wat ik het ALLERliefste doe, is spelen op AKABE! 

Veel liefs, 

Jasmien


Tia

Tekstje komt weldra