Givers

Takvisie

De Givers zijn de meest zelfstandige leden, en de leiding geeft hen de kans om als groep zelfstandig opdrachten uit te voeren. De spelletjes kunnen al wat ingewikkelder zijn, waarbij ze hun verstand en samenwerking moeten gebruiken. Scouting  staat centraal, mede door de voortotems die gegeven worden, terwijl fantasie slechts af en toe aan bod komt. Het is een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat: sjorren, in tenten slapen, met trein op kamp,… Met deze leden kunnen ook beter reflecties en evaluaties over activiteiten gedaan worden. Ook uit rustigere momenten halen ze plezier.

Leiding

Contact

De Giverleiding kan je contacteren op het e-mailadres: leidinggivers@akabe-albatros.be


Loena

Hey hoi!

Mijn naam is Loena en ik ben geboren in het mooie jaar 2000. Ik woon in een gezellig huisje boven op een (veel te hoge) berg in Aarschot. Van maandag tot vrijdag ga je me echter vaker kunnen terugvinden in Diepenbeek, waar ik orthopedagogie studeer. In mijn vrije tijd ben ik altijd bezig, stilzitten is ECHT niets voor mij! Buiten mij superhard te amuseren op de Akabe, cross ik vaak rond met mijn paard door de aarschotse bossen.

Hopelijk tot volgende vergadering!


Simon

Hey iedereen !!!! 😊 😊

Ik ben Simon. Ik ben 23 jaar en woon in een gezellig houten huisje samen met mijn mama, mijn stiefpa en broers in Rotselaar. Ik heb ook nog een ander huisje in Wezemaal samen met mijn papa en mijn superlieve stiefmama. Ik heb natuurlijk ook het schattigste en stoerste huisdier namelijk mijn kat hercules.

Mijn verjaardag is natuurlijk ook een speciale dag, een dag die in Amerika gevierd wordt. De 4 of july, das mijn feest vol met superspetterend vuurwerk en wel wat leuke cadeautjes.

Ik heb ook veel hobbies gedaan zoals basketbal, badminton, ballet, moderne das, zwemmen,…. En ik kan nog veel doorgaan. De hobby die ik nu doe is zaalvoetbal, ik sta in het doel en moet proberen alles tegen te houden. Zo makkelijk is dat ook weer niet maar smijt mij er telkens voor. Buiten voetbaal ben ik ook al 8 jaar trotse animator op het speelplein te Rotselaar. Ik beleef daar de zotste avonturen en heb daar mijn goeie vrieden ook natuurlijk.

Ik ben natuurlijk altijd super enthousiast als ik telkens naar het pijpelbos kom. Ik smijt me elke vergadering en vind het superleuk. Ik vind het geweldig om leiding te zijn bij akabe albatros. Ik ben er nu al vier jaar maar wil blijven gaan en altijd de zotste avonturen beleven en mooie herrineringen bewaren. In het pijpelbos zal je me ook tegen komen als het goedhartig konijn. Mijn hart op de juiste plaats en een lief klein diertje dat van wortels houd.

Ik moet nog wel 1 bekennen en das niet makkelijk. Ik heb namelijk superveel schrik van spinnen en insecten. Dat moet ik helemaal niet hebben of spring een gat in de lucht.

Hopelijk weten jullie al wat meer over mij. Als je nog meer wilt weten moet je zeker bij de akabe langskomen en de leukste avonturen beleven die je niet snel zal vergeten.

Tot dan !!


Jef

Tekstje volgt weldra