Givers

Takvisie

Tekstje komt weldra!


Leiding

Contact

De Giverleiding kan je contacteren op het e-mailadres: leidinggivers@akabe-albatros.be

Dina

Heyhoi,

Ik ben Dina en ik ben geboren op 7 september 2001! Sommigen kennen mij misschien wel als het lieve, grote zusje van Stan. Ik heb ook nog een grote broer. Wij wonen in Aarschot. Dat is een beetje ver, maar dat vind ik niet zo erg. Op school studeer ik voor leerkracht lager onderwijs.

Mijn vrije tijd die ik niet op Akabe spendeer, vul ik met het spelen van toneel. (Mijn broer zegt dat ik theatraal ben.) Voor de rest ben ik eigenlijk best wel saai. Ik sport helemaal niet graag, maar spelen en ravotten op Akabe vind ik wel heel plezant. En het is ook nog eens goed voor mijn conditie. En voor mijn lijn, want ik eet super graag chocomousse.

Ciaokes byekes!

Dina

Jef

Hey ik ben Jef of (IEF) en begin aan men 3 jaar als leiding bij akabe albatros
Mijn hobby is voetbal maar sta meer achter en voor de toog dan op het veld πŸ˜‹
werk al een 2 jaar op de luchthaven in Zaventem en speel ik met de vliegerkes πŸ›¬πŸ›«hier zorg ik ervoor dat elk vliegtuig de juiste bagage mee heeft en optijd kan vertrekken .
Heb heel onregelmatige uren voor te werken waardoor de combinatie tussen werk en men akabe soms moeilijk is maar doe men best om het te blijven combineren en de goede steun van de mede leiding en de altijd lachende en blije leden maakt het dubbel zo makkelijk om het te blijve combineren 😁

Fien

Hey hey!

Ik ben Fien en besloot om op 23 augustus 2003 in het ziekenhuis van Helsinki te Fi(e)nland de wereld te begroeten. Nu woon ik in het mooie Hulshout naast het bos en de Grote Nete samen met mijn kleine zus, mama en papa, maar je kan me doordeweeks ook een beetje verder terug vinden achter de schoolbanken in het gezellige stadje Lier.

Mijn dagen zijn helemaal gevuld met muziek spelen, op stap gaan met mijn vrienden, huiswerk maken, heel veel ijsjes eten en sinds dit jaar kan je ook mij terugvinden in de beste akabe van het hele land!

Heel veel groetjes,

van mij :))

Linde

Tekstje komt weldra!