Givers

De Givers zijn de meest zelfstandige leden, en de leiding geeft hen de kans om als groep zelfstandig opdrachten uit te voeren. De spelletjes kunnen al wat ingewikkelder zijn, waarbij ze hun verstand en samenwerking moeten gebruiken. Scouting staat centraal, mede door de voortotems die gegeven worden, terwijl fantasie slechts af en toe aan bod komt. Het is een hechte groep die geen uitdaging uit de weg gaat: sjorren, in tenten slapen, met de trein op kamp… Met deze leden kunnen ook beter reflecties en evaluaties over activiteiten gedaan worden. Ook uit rustigere momenten halen ze plezier.


De Giverleiding kan je contacteren op het e-mailadres: leidinggivers@akabe-albatros.be


Dina

Heyhoi,

Ik ben Dina en ik ben geboren op 7 september 2001! Sommigen kennen mij misschien wel als het lieve, grote zusje van Stan. Ik heb ook nog een grote broer. Wij wonen in Aarschot. Dat is een beetje ver, maar dat vind ik niet zo erg. Op school studeer ik voor leerkracht lager onderwijs.

Mijn vrije tijd die ik niet op Akabe spendeer, vul ik met het spelen van toneel. (Mijn broer zegt dat ik theatraal ben.) Voor de rest ben ik eigenlijk best wel saai. Ik sport helemaal niet graag, maar spelen en ravotten op Akabe vind ik wel heel plezant. En het is ook nog eens goed voor mijn conditie. En voor mijn lijn, want ik eet super graag chocomousse.

Ciaokes byekes!

Dina

Lotte

Tekstje komt weldra!

Silke

Tekstje komt weldra!