Goblins

Takvisie

Bij de Goblins wordt er meer in groep gespeeld waarbij we streven naar samenwerking en rekening houden met elkaar. Er worden al actievere en grotere spelen gespeeld. In deze tak worden scouteske activiteiten geïntroduceerd, zoals tochten, een groter bosspel, kampen bouwen… De tweedejaars Goblins krijgen hier ook hun totem. Toneel en fantasie komt wat meer op de achtergrond maar blijft nog wel leuk om te doen. Deze leden zijn al meer zelfstandig, hebben minder individuele aandacht nodig en hebben minder nood aan rustmomenten dan de bevers.


Leiding

Contact

De Goblinleiding kan je contacteren op het e-mailadres: leidinggoblins@akabe-albatros.be


Simon

Hey iedereen !!!! 😊 😊

Ik ben Simon. Ik ben 23 jaar en woon in een gezellig houten huisje samen met mijn mama, mijn stiefpa en broers in Rotselaar. Ik heb ook nog een ander huisje in Wezemaal samen met mijn papa en mijn superlieve stiefmama. Ik heb natuurlijk ook het schattigste en stoerste huisdier namelijk mijn kat hercules.

Mijn verjaardag is natuurlijk ook een speciale dag, een dag die in Amerika gevierd wordt. De 4 of july, das mijn feest vol met superspetterend vuurwerk en wel wat leuke cadeautjes.

Ik heb ook veel hobbies gedaan zoals basketbal, badminton, ballet, moderne das, zwemmen,…. En ik kan nog veel doorgaan. De hobby die ik nu doe is zaalvoetbal, ik sta in het doel en moet proberen alles tegen te houden. Zo makkelijk is dat ook weer niet maar smijt mij er telkens voor. Buiten voetbaal ben ik ook al 8 jaar trotse animator op het speelplein te Rotselaar. Ik beleef daar de zotste avonturen en heb daar mijn goeie vrieden ook natuurlijk.

Ik ben natuurlijk altijd super enthousiast als ik telkens naar het pijpelbos kom. Ik smijt me elke vergadering en vind het superleuk. Ik vind het geweldig om leiding te zijn bij akabe albatros. Ik ben er nu al vier jaar maar wil blijven gaan en altijd de zotste avonturen beleven en mooie herrineringen bewaren. In het pijpelbos zal je me ook tegen komen als het goedhartig konijn. Mijn hart op de juiste plaats en een lief klein diertje dat van wortels houd.

Ik moet nog wel 1 bekennen en das niet makkelijk. Ik heb namelijk superveel schrik van spinnen en insecten. Dat moet ik helemaal niet hebben of spring een gat in de lucht.

Hopelijk weten jullie al wat meer over mij. Als je nog meer wilt weten moet je zeker bij de akabe langskomen en de leukste avonturen beleven die je niet snel zal vergeten.

Tot dan !!

Jasmien

Hallo

Mijn naam is Jasmien, dat heb je goed gezien!

Op 26 juli 2001, om 5.55 uur, verscheen ik op deze aardbol. Wat een feest. ;)

Samen met mijn jongere broer Lorenz en oudere zus Laurien groeide ik op in het geweldige dorp BAAL! Doorheen de week ben ik te vinden in Gent, daar studeer ik Pedagogische Wetenschappen. In het weekend fladder ik regelmatig rond in het Pijpelbos, samen met alle andere ultra-coole Albatrossers!

Ik hou van boeken lezen, series kijken, met onze hond Maiko spelen, eten maken en uiteraard opeten, maar wat ik het ALLERliefste doe, is spelen op AKABE!

Veel liefs,

Jasmien

Jitse

Hoi hoi!

Ik ben Jitse en ik ben sinds 2001 te vinden in Heist-Op-Den-Berg. Daar woon ik met mijn mama, papa en twee lieve hondjes:Toby en Laykey, al zou ik liever nog meer hondjes hebben want die zijn toch zo schattig. Ik vind het mega leuk om zotte spelletjes te spelen en daarom ben ik leiding bij de beste akabe van het land en ben ik ook animator bij het beste speelplein van het land ( Speelplein Hest speelt best!).

Doorheen de week kan je mij doorgaans in Gent vinden waar ik fysica en sterrenkunde studeer, dus ‘s nachts kan je mij vaak verwonderd naar de sterren zien kijken.

Ik hoop dat ik nog vele akabeestige jaren leiding kan zijn!

Veel liefs

Jitse

Jolien

Hallo!

Ik ben Jolien en ik ben geboren op 16 maart 2002.

Ik woon in Sint-Katelijne-Waver maar zo dichtbij Mechelen dat ik ik vaak daar ben. Ik woon bij mijn mama samen met ons konijn. Ook ben ik trotse mama van mijn hondje: Billy! Ik studeer nu Orthopedagogie  in Antwerpen.

Ik heb verschillende hobby's en interesses zoals muziek, lezen en films en series kijken. Nu vind ik het natuurlijk ook heel leuk om naar de Akabe te komen!

Tot snel!

Jolien

Fien

Hey hey!

Ik ben Fien en besloot om op 23 augustus 2003 in het ziekenhuis van Helsinki te Fi(e)nland de wereld te begroeten. Nu woon ik in het mooie Hulshout naast het bos en de Grote Nete samen met mijn kleine zus, mama en papa, maar je kan me doordeweeks ook een beetje verder terug vinden achter de schoolbanken in het gezellige stadje Lier.

Mijn dagen zijn helemaal gevuld met muziek spelen, op stap gaan met mijn vrienden, huiswerk maken, heel veel ijsjes eten en sinds dit jaar kan je ook mij terugvinden in de beste akabe van het hele land!

Heel veel groetjes,

van mij :))