Kawellen

Bij de Kawellen wordt al meer in kleine groepjes gespeeld en we geven ze een aanzet tot leren samenwerken en rekening houden met elkaar. In deze tak worden scouteske activiteiten geïntroduceerd, zoals tochten, een groter bosspel, kampen bouwen... Fantasie en toneeltjes zijn nog belangrijk, maar minder dan bij de kapoenen. De kawellen zijn speels en ze kunnen al ingewikkeldere spelen aan. Deze leden zijn al meer zelfstandig, hebben minder individuele aandacht nodig en hebben minder nood aan rustmomenten dan de kapoenen.


De Kawellenleiding kan je contacteren op het e-mailadres: leidingkawellen@akabe-albatros.be


Jozefien

Hoihoi, ik ben Jozefien, ik ben geboren op 1 november in 1997. Ik woon met mijn mama, papa, 2 zussen en 2 broers in Begijnendijk. Dit is mijn eerste jaar als leiding bij akabe. Maar ik heb er veel zin in! Buiten akabe werk ik in de weekends ook in de bakker en speel ik ukelele. Ik heb er zin in om er een heel fijn jaar van te maken!

Jakoba

Hallooo!!

Ik ben Jakoba. In 2001 ben ik op de vijfde dag van de vijfde maand het leven van mijn familie wat leuker komen maken door op deze wereld te komen. Samen met hen en onze huisdiertjes wonen wij in het gezellige en ook wel prachtige Rijmenam.

Mijn hobby’s zijn voornamelijk met vrienden chillen, muziek luisteren, van goed eten genieten en natuurlijk staat sinds kort ook Akabe op dit lijstje :)) Met andere woorden: ik probeer volop van het leven te genieten.

Groetjess! 

Linde

Tekstje komt weldra!