Kawellen

Takvisie

Bij de Kawellen wordt al meer in kleine groepjes gespeeld en we geven ze een aanzet tot leren samenwerken en rekening houden met elkaar. In deze tak worden scouteske activiteiten geïntroduceerd, zoals tochten, een groter bosspel, kampen bouwen... Fantasie en toneeltjes zijn nog belangrijk, maar minder dan bij de kapoenen. De kawellen zijn speels en ze kunnen al ingewikkeldere spelen aan. Deze leden zijn al meer zelfstandig, hebben minder individuele aandacht nodig en hebben minder nood aan rustmomenten dan de kapoenen.


Leiding

Contact

De Kawellenleiding kan je contacteren op het e-mailadres: leidingkawellen@akabe-albatros.be

Simon

Hey iedereen !!!! 😊 😊

Ik ben Simon. Ik ben 25 jaar en woon in een gezellig houten huisje samen met mijn mama, mijn stiefpa en broers in Rotselaar. Ik heb ook nog een ander huisje in Wezemaal samen met mijn papa en mijn superlieve stiefmama. Ik heb natuurlijk ook het schattigste en stoerste huisdier namelijk mijn kat hercules.

Mijn verjaardag is natuurlijk ook een speciale dag, een dag die in Amerika gevierd wordt. De 4 of july, das mijn feest vol met superspetterend vuurwerk en wel wat leuke cadeautjes.

Ik heb ook veel hobbies gedaan zoals basketbal, badminton, ballet, moderne das, zwemmen,…. En ik kan nog veel doorgaan. De hobby die ik nu doe is zaalvoetbal, ik sta in het doel en moet proberen alles tegen te houden. Zo makkelijk is dat ook weer niet maar smijt mij er telkens voor. Buiten voetbaal ben ik ook al 8 jaar trotse animator op het speelplein te Rotselaar. Ik beleef daar de zotste avonturen en heb daar mijn goeie vrieden ook natuurlijk. Thaiboksen is ook mijn ding geworden en train vooral in Aarschot daarvoor. Het Balanske is natuurlijk ook iets waar ik heel graag kom en al twee jaar vrijwilliger ben.

Ik ben natuurlijk altijd super enthousiast als ik telkens naar het pijpelbos kom. Ik smijt me elke vergadering en vind het superleuk. Ik vind het geweldig om leiding te zijn bij akabe albatros. Ik ben er nu al vier jaar maar wil blijven gaan en altijd de zotste avonturen beleven en mooie herrineringen bewaren. In het pijpelbos zal je me ook tegen komen als het goedhartig konijn. Mijn hart op de juiste plaats en een lief klein diertje dat van wortels houd.

Ik moet nog wel 1 bekennen en das niet makkelijk. Ik heb namelijk superveel schrik van spinnen en insecten. Dat moet ik helemaal niet hebben of spring een gat in de lucht.

Hopelijk weten jullie al wat meer over mij. Als je nog meer wilt weten moet je zeker bij de akabe langskomen en de leukste avonturen beleven die je niet snel zal vergeten.

Tot dan !!

Saar

Gegroet!

Mijn naam is Saar. Ik ben elk jaar jarig op mijn verjaardag. Mijn hobby’s​ zijn muziek spelen, boeken lezen, bomen knuffelen en akabe natuurlijk! Je mag mij altijd wakker maken voor de chocolademousse van onze Zuiderse Eetdag. Mijn bed staat in Baal naast dat van mijn mama, papa, broer, zus, twee pleegzusjes, twee honden, twee katten en twee ezeltjes. Soms val ik in slaap tijdens de les, dan staat mijn 'bed' in de lokalen van Sociaal Werk.

Dikke knuffel,

Bewuste Neusbeer

Loena

Hey hoi!

Mijn naam is Loena en ik ben geboren in het mooie jaar 2000. Ik woon in een gezellig huisje boven op een (veel te hoge) berg in Aarschot. Van maandag tot vrijdag ga je me echter vaker kunnen terugvinden op kot in Leuven. In mijn vrije tijd ben ik altijd bezig, stilzitten is ECHT niets voor mij! Buiten mij superhard te amuseren op de Akabe, cross ik vaak rond met mijn paard door de aarschotse bossen.

Hopelijk tot volgende vergadering!

xxx - Bedachtzame Kwikstaart 

Selma

Tekstje komt weldra...