Pioniers

Takvisie

De Pioniers zijn de meest zelfstandige leden, en de leiding geeft hen de kans om als groep zelfstandig opdrachten uit te voeren. De spelletjes kunnen al wat ingewikkelder en ruiger zijn, waarbij ze hun verstand en samenwerking moeten gebruiken. Scouting staat centraal, mede door de voortotems die gegeven worden, terwijl fantasie slechts af en toe aan bod komt. Het is een hechte groep, die geen uitdaging uit de weg gaat: sjorren, in tenten slapen, met trein op kamp, een stadsspel… Met deze leden kunnen ook beter reflecties en evaluaties over activiteiten gedaan worden. Ook uit rustigere momenten halen ze plezier.


Leiding

Contact

De Pionierleiding kan je contacteren op het e-mailadres: leidingpioniers@akabe-albatros.be

Loena

Hey hoi!

Mijn naam is Loena en ik ben geboren in het mooie jaar 2000. Ik woon in een gezellig huisje boven op een (veel te hoge) berg in Aarschot. Van maandag tot vrijdag ga je me echter vaker kunnen terugvinden in Dilbeek, waar ik orthopedagogie studeer. In mijn vrije tijd ben ik altijd bezig, stilzitten is ECHT niets voor mij! Buiten mij superhard te amuseren op de Akabe, cross ik vaak rond met mijn paard door de aarschotse bossen.

Hopelijk tot volgende vergadering!

Saartje

Gegroet!

Mijn naam is Saartje. Ik ben elk jaar jarig op 5 oktober. Mijn hobby’s​ zijn muziek spelen, boeken lezen, bomen knuffelen en akabe natuurlijk! Je mag mij altijd wakker maken voor de chocolademousse van onze Zuiderse Eetdag. Mijn bed staat in Baal naast dat van mijn mama, papa, broer, zus, twee pleegzusjes, twee honden, twee katten en twee ezeltjes. Soms val ik in slaap tijdens de les, dan staat mijn 'bed' in de lokalen van Sociaal Werk.

Dikke knuffel,

Bewuste Neusbeer

Jef

Hey ik ben Jef of (IEF) en begin aan men 3 jaar als leiding bij akabe albatros
Mijn hobby is voetbal maar sta meer achter en voor de toog dan op het veld 😋
werk al een 2 jaar op de luchthaven in Zaventem en speel ik met de vliegerkes 🛬🛫hier zorg ik ervoor dat elk vliegtuig de juiste bagage mee heeft en optijd kan vertrekken .
Heb heel onregelmatige uren voor te werken waardoor de combinatie tussen werk en men akabe soms moeilijk is maar doe men best om het te blijven combineren en de goede steun van de mede leiding en de altijd lachende en blije leden maakt het dubbel zo makkelijk om het te blijve combineren 😁

Kenna

Hoi Hoi

Ik ben Kenna. Ik ben geboren in 2000 en ben jarig op 21 april (vergeet deze datum zeker niet!). Ik heb een klein monster genaamd Tia, zij is mijn zus. Ik ben het baasje van een kleine schattige chihuahua met de naam Lilly. Momenteel studeer ik jammer genoeg nog. Mijn hobby’s zijn een boek lezen met een warme thee en natuurlijk nog Akabe.

Groetjes

Kenna