Uniform

Bij de scouts draagt iedereen een uniform. Zo zijn we van ver herkenbaar. Een uniform bestaat uit een beige hemd, een korte of lange groene broek, een pet,…

Hieronder zie je een tekening waarop de plaatsen staan aangeduid van de kentekens die op het beige hemd zouden moeten staan. Deze kentekens vind je onder deze
tekening.

Daarnaast  heeft onze Akabe ook een aantal kledingstukken om je uniform compleet te maken. We hebben een bordeauxkleurige T-shirt,Trui & Das.  Zeer goede speelkledij en het is zo ook meteen duidelijk dat je bij onze groep hoort.

Uiteraard is het niet verplicht om een uniform aan te kopen. Een speelbroek of een slechtere T-shirt zijn zeker voldoende voor een activiteit mee te doen, maar we vragen wel om een das en Akabe t-shirt aan te kopen. Op uitstappen is het zo altijd handig om herkenbaar te zijn. 

Op deze afbeelding kan je kijken waar welk kenteken op het scoutshemd genaaid moet worden

Hoe je uniform kopen?

In het begin van het scoutsjaar komt de paskoffer naar het lokaal. Hier kan je alle uniformstukken passen en bestellen.

Alle scouts-uniform stukken kan je bovendien steeds kopen in de Scoutswinkel, de Hopper. De dichtstbijzijnde vind je in Leuven of Antwerpen.

Wil je doorheen het jaar een das, Akabe-T-shirt of trui kopen? Spreek dan iemand van de leiding aan.

We hebben tot slot ook een koffer met tweedehandse spullen. Hier mag je doorheen het jaar steeds (gratis) in grabbelen.

Meer vragen over het uniform of interesse om een trui, T-shirt of das te kopen? Spreek dan zeker iemand van de leiding aan.