Overgang met Akafé en nieuwe groepsleiding!

Zaterdag 17 september is het zo ver: tijd voor onze jaarlijkse overgang! Die dag komen je te weten in welke tak je zit en wie je medeleiding wordt. Deze vindt plaats op onze lokalen van 14u tot 17u, maar jullie mogen zeker blijven plakken want na afloop organiseren we ook ons Akafé!
Leden, vrienden, familie, buren… kortom iedereen mag komen sippen van een heerlijk drankje vanaf 17u aan de lokalen. Ideaal om de nieuwe takleiding beter te leren kennen!

De volledige kalender vind je op hier

Zo nu en dan wordt er in ons Pijpelbos een nieuwe groepsleidingploeg verkozen. De komende drie jaar zullen Kenna, Saar, Jef & Jakoba zich engageren als groepsleiding. De groepsleiding zijn een beetje de leiders van de leidingsploeg. Zij zijn er om alle groepsraden in goede banen te leiden, contacten te onderhouden, en te zorgen dat alle administratieve rompslomp in orde is. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze alles op hun eentje doen of alle beslissingen nemen, maar ze nemen wat extra taken op zich om een goede basis te vormen voor hun medeleiding.

Dit zijn de grootste taken, hoewel ze natuurlijk nog vele onzichtbare taken ook uitvoeren, zijn:

Jef: Subsidies
Saar: Groepsadministratie & Verzekeringen
Kenna & Jakoba: Financiën

Met al jullie vragen,groot of klein, kan je bij Kenna, Saar, Jef & Jakoba terecht via: groepsleiding@akabe-albatros.be

Veel liefs en hopelijk tot zaterdag,

Jos den Albatros