Bevers

Takvisie

Bevers is de tak waarbij scouting een vage term blijft. Dit wil zeggen dat we niet bezig zijn met grote tochten, sjorren, evaluaties enz. Bij de bevers draait alles rond het evenwicht van spel en ontspanning en fantasie. Ze spelen het liefst veel kleine spelletjes die met een leuk verhaal en toneel aan elkaar hangen, want fantasie is heel belangrijk voor de bevers. Hun spel heeft weinig en eenvoudige regeltjes en ze hebben vaak een doel nodig. Bevers hebben vaak nog individuele aandacht nodig en krijgen ook de kans om af en toe individuele spelletjes te spelen binnen hun groep. Bevers zijn vaak sneller vermoeid, daarom wordt in deze tak voldoende rust voorzien. Bevers zijn leden met de minste zelfstandigheid en hebben de meeste verzorging nodig.


Leiding

Contact

De beverleiding kan je contacteren op het e-mailadres: leidingbevers@akabe-albatros.be

Dina

Heyhoi,

Ik ben Dina en ik ben geboren op 7 september 2001! Sommigen kennen mij misschien wel als het lieve, grote zusje van Stan. Ik heb ook nog een grote broer. Wij wonen in Aarschot. Dat is een beetje ver, maar dat vind ik niet zo erg. Op school studeer ik voor leerkracht lager onderwijs.

Mijn vrije tijd die ik niet op Akabe spendeer, vul ik met het spelen van toneel. (Mijn broer zegt dat ik theatraal ben.) Voor de rest ben ik eigenlijk best wel saai. Ik sport helemaal niet graag, maar spelen en ravotten op Akabe vind ik wel heel plezant. En het is ook nog eens goed voor mijn conditie. En voor mijn lijn, want ik eet super graag chocomousse.

Ciaokes byekes!

Dina

Tia

Hallo!

Ik ben Tia. Ik ben geboren in 2003 en ben jarig op 27 mei. Ik heb een oudere zus, Kenna, en 4 honden. Ik woon in Averbode waar ze mega lekkere ijsjes hebben! In mijn vrije tijd lees ik graag en speel ik graag met mijn eigen hondje Tito. Maar natuurlijk is mijn favoriete hobby op zaterdag naar Akabe komen spelen! Jammer genoeg moet ik ook nog steeds naar school gaan en goed leren.

Knuffels,

Tia

Jozefien

Tekstje komt weldra!

Jorinde

Hey hey

Ik ben Jorinde ik ben geboren op 28 oktober 2004 en heb zelf nog 1 jongere broer en 1 jongere zus. Dit is mijn eerste jaar als leiding bij de akabe. Maar ik heb heel veel zin om samen met ons leden veel leuke spelletjes te spelen. Buiten de akabe zijn mij hobby’s dansen en zingen. In mijn vrije tijd lees ik graag boeken en kijk graag films en dan vooral musicals. Ook ben ik veel en graag bezig met mijn twee hondjes  Noodels en Brownie. Maar jammer genoeg moet ik nog veel van mijn tijd in school steken. Daar studeer ik gezondheids en welzijnswetenschappen.

Groetjes

Jorinde