Kapoenen

Kapoenen is de tak waarbij scouting een vage term blijft. Dit wil zeggen dat ze niet bezig zijn met grote tochten, sjorren, evaluaties enz. Bij de kapoenen draait eigenlijk alles rond het evenwicht van spel en ontspanning. Daarnaast is fantasie ook belangrijk. Ze spelen het liefst veel kleine spelletjes die met een leuk verhaal en toneel aan elkaar hangen, want fantasie is heel belangrijk voor de kapoenen. Hun spel heeft weinig en eenvoudige regeltjes en ze hebben vaak een doel nodig. Kapoenen hebben vaak nog individuele aandacht nodig en krijgen ook nog de kans om af en toe individuele spelletjes te spelen binnen hun groep. Kapoenen zijn vaak sneller vermoeid, daarom wordt in deze tak voldoende rust voorzien. Kapoenen zijn leden met de minste zelfstandigheid en hebben de meeste verzorging nodig.


De kapoenenleiding kan je contacteren op het e-mailadres: leidingkapoenen@akabe-albatros.be


Eva

Tekstje komt weldra!

Kenna

Hoi Hoi

Ik ben Kenna. Ik ben geboren in 2000 en ben jarig op 21 april (vergeet deze datum zeker niet!). Ik heb een klein monster genaamd Tia, zij is mijn zus. Ik ben het baasje van een kleine schattige chihuahua met de naam Lilly. Momenteel studeer ik jammer genoeg nog. Mijn hobby’s zijn een boek lezen met een warme thee en natuurlijk nog Akabe.

Groetjes

Kenna

Marilieze

Een goede dag en wees welkom!

Ik ben Marilieze. Op de mooiste dag van het jaar, ook wel bekend als 16 oktober, kwam ik op aarde. Joepie!!!

Zoals Wikipedia het zou zeggen, woon ik samen met mijn familie in het landelijke en bosrijke Rijmenam. Daar leid ik een rustig studentenleventje vol met studeren en opdrachten maken . In mijn vrije tijd kom ik sinds kort graag naar de Akabe. Daarbuiten lees ik graag en ben ik ook graag creatief bezig.

Een dikke knuffel en hopelijk tot snel!!!

Jorinde

Tekstje komt weldra!