Kapoenen

Takvisie

Kapoenen is de tak waarbij scouting een vage term blijft. Dit wil zeggen dat ze niet bezig zijn met grote tochten, sjorren, evaluaties enz. Bij de kapoenen draait eigenlijk alles rond het evenwicht van spel en ontspanning. Daarnaast is fantasie ook belangrijk. Ze spelen het liefst veel kleine spelletjes die met een leuk verhaal en toneel aan elkaar hangen, want fantasie is heel belangrijk voor de kapoenen. Hun spel heeft weinig en eenvoudige regeltjes en ze hebben vaak een doel nodig. Kapoenen hebben vaak nog individuele aandacht nodig en krijgen ook nog de kans om af en toe individuele spelletjes te spelen binnen hun groep. Kapoenen zijn vaak sneller vermoeid, daarom wordt in deze tak voldoende rust voorzien. Kapoenen zijn leden met de minste zelfstandigheid en hebben de meeste verzorging nodig.


Leiding

Contact

De kapoenenleiding kan je contacteren op het e-mailadres: leidingkapoenen@akabe-albatros.be

Jasmien

Hallo

Mijn naam is Jasmien, dat heb je goed gezien!

Op 26 juli 2001, om 5.55 uur, verscheen ik op deze aardbol. Wat een feest. ;)

Samen met mijn jongere broer Lorenz en oudere zus Laurien groeide ik op in het geweldige dorp BAAL! Doorheen de week ben ik te vinden in Gent, daar studeer ik Pedagogische Wetenschappen. In het weekend woon ik in Rumst en fladder ik regelmatig rond in het Pijpelbos, samen met alle andere ultra-coole Albatrossers!

Ik hou van boeken lezen, series kijken, eten maken en uiteraard opeten, maar wat ik het ALLERliefste doe, is spelen op AKABE!

Veel liefs,

Jasmien

Tia

Hallo!

Ik ben Tia. Ik ben geboren in 2003 en ben jarig op 27 mei. Ik heb een oudere zus, Kenna, en 4 honden. Ik woon in Averbode waar ze mega lekkere ijsjes hebben! In mijn vrije tijd lees ik graag en speel ik graag met mijn eigen hondje Tito. Maar natuurlijk is mijn favoriete hobby op zaterdag naar Akabe komen spelen! Jammer genoeg moet ik ook nog steeds naar school gaan en goed leren.

Knuffels,

Tia

Jolien

Hallo!

Ik ben Jolien en ik ben geboren op 16 maart 2002.

Ik woon in Sint-Katelijne-Waver maar zo dichtbij Mechelen dat ik ik vaak daar ben. Ik woon bij mijn mama samen met ons konijn en onze twee katjes. Ook ben ik trotse mama van mijn hondje: Billy! Ik studeer nu Orthopedagogie  in Mechelen.

Ik heb verschillende hobby's en interesses zoals muziek, lezen, gamen en films en series kijken. Maar mijn belangrijkste hobby is natuurlijk op de Akabe komen spelen!

Tot snel!

Jolien

Jakoba

Hallooo!!

Ik ben Jakoba. In 2001 ben ik op de vijfde dag van de vijfde maand het leven van mijn familie wat leuker komen maken door op deze wereld te komen. Samen met hen en onze huisdiertjes wonen wij in het gezellige en ook wel prachtige Rijmenam.
Mijn hobby’s zijn voornamelijk met vrienden chillen, muziek luisteren, van goed eten genieten en natuurlijk staat sinds kort ook Akabe op dit lijstje :)) Met andere woorden: ik probeer volop van het leven te genieten.

Groetjess! 

Eva

Tekstje komt weldra!