Jong-Givers

Takvisie

Tekstje komt weldra!


Leiding

Contact

De Jong-giverleiding kan je contacteren op het e-mailadres: leidingjonggivers@akabe-albatros.be


Kenna

Hoi Hoi

Ik ben Kenna. Ik ben geboren in 2000 en ben jarig op 21 april (vergeet deze datum zeker niet!). Ik heb een klein monster genaamd Tia, zij is mijn zus. Ik ben het baasje van een kleine schattige chihuahua met de naam Lilly. Momenteel studeer ik jammer genoeg nog. Mijn hobby’s zijn een boek lezen met een warme thee en natuurlijk nog Akabe.

Groetjes

Kenna

Jozefien

Hoihoi, ik ben Jozefien, ik ben geboren op 1 november in 1997. Ik woon met mijn mama, papa, 2 zussen en 2 broers in Begijnendijk. Dit is mijn eerste jaar als leiding bij akabe. Maar ik heb er veel zin in! Buiten akabe werk ik in de weekends ook in de bakker en speel ik ukelele. Ik heb er zin in om er een heel fijn jaar van te maken!

Jef C.

Hallo

Ik ben Jef. Ik ben geboren in 2004 en ben jarig op 12 december. Ik woon in langdorp in een mooi huisje met mijn ouders en mijn zusje. Ik heb drie kippen als huisdieren. Ik ga helaas nog naar school maar wel nog één jaartje! In mijn vrije tijd zit ik vooral op mijn lui gat en soms zet ik da gat in Kenna haar auto om naar de Akaba te gaan!!!

Groetjes

Jef

Marilieze

Een goede dag en wees welkom!

Ik ben Marilieze. Op de mooiste dag van het jaar, ook wel bekend als 16 oktober, kwam ik op aarde. Joepie!!!

Zoals Wikipedia het zou zeggen, woon ik samen met mijn familie in het landelijke en bosrijke Rijmenam. Daar leid ik een rustig studentenleventje vol met studeren en opdrachten maken ☺ . In mijn vrije tijd kom ik sinds kort graag naar de Akabe. Daarbuiten lees ik graag en ben ik ook graag creatief bezig.

Een dikke knuffel en hopelijk tot snel!!! ☺