Jong-Givers

De Jong-Givers zijn een hechtere groep, waarbij er gestreefd wordt om met heel de groep samen te spelen en waarbij de leden ook meer en meer rekening houden met elkaar. De moeilijkheid van de spelletjes zijn zoals bij de kawellen, en er kan al eens een grotere activiteit bijzitten zoals een stadsspel of een tweedaagse. Er worden al wat ruwere spelletjes gespeeld, en het is minder belangrijk om bij elk spel een doel te hebben. Ook het scouteske komt nog meer aan bod! Hier worden totems gegeven, de jogi’s gaan op tocht en de eerste sjorvergaderingen komen aan bod. Toneel en fantasie komen wat meer op de achtergrond maar blijven nog wel leuk om te doen. Het grootste verschil met de kawellen is dat ze een andere leefwereld hebben en op bepaalde vlakken zelfstandiger zijn.


De Jong-giverleiding kan je contacteren op het e-mailadres: leidingjonggivers@akabe-albatros.be


Jolien

Hallo!

Ik ben Jolien en ik ben geboren op 16 maart 2002.

Ik woon in Sint-Katelijne-Waver maar zo dichtbij Mechelen dat ik ik vaak daar ben. Ik woon bij mijn mama samen met ons konijn en onze twee katjes. Ook ben ik trotse mama van mijn hondje: Billy! Ik studeer nu Orthopedagogie  in Mechelen.

Ik heb verschillende hobby's en interesses zoals muziek, lezen, gamen en films en series kijken. Maar mijn belangrijkste hobby is natuurlijk op de Akabe komen spelen!

Tot snel!

Jolien

Jef C.

Hallo

Ik ben Jef. Ik ben geboren in 2004 en ben jarig op 12 december. Ik woon in langdorp in een mooi huisje met mijn ouders en mijn zusje. Ik heb drie kippen als huisdieren. Ik ga helaas nog naar school maar wel nog één jaartje! In mijn vrije tijd zit ik vooral op mijn lui gat en soms zet ik da gat in Kenna haar auto om naar de Akaba te gaan!!!

Groetjes

Jef

Tia

Hallo!

Ik ben Tia. Ik ben geboren in 2003 en ben jarig op 27 mei. Ik heb een oudere zus, Kenna, en 4 honden. Ik woon in Averbode waar ze mega lekkere ijsjes hebben! In mijn vrije tijd lees ik graag en speel ik graag met mijn eigen hondje Tito. Maar natuurlijk is mijn favoriete hobby op zaterdag naar Akabe komen spelen! Jammer genoeg moet ik ook nog steeds naar school gaan en goed leren.

Knuffels,

Tia

Hanne

Tekstje komt weldra! 

Selma

Tekstje komt weldra!